İlk Adım Anaokulu
Karapınar Mah. Karapınar Cad. 27191. Sk. No4/1 Merkez / ADIYAMAN

VİZYON

Kendisiyle barışık ve özgüveni olan, hoşgörülü, sorumluluk sahibi, yardımlaşmaya, paylaşıma ve işbirliğine açık, temizlik ve beslenme alışkanlıklarını edinmiş, kendi grup seviyesindeki hedef davranışları kazanmış “BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.”

MİSYON

Çocuklarımızın; fiziksel, duygusal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, hak ve sorumluluklarını bilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

SABAH:08:00-13:00 ÖĞLE :12:00-17:00

DOĞAL GAZ

Okulumuz il merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Adıyaman Merkez Karapınar Mahallesi, 27191 Sokak içerisinde, kuzeyinde Organize Sanayi Bölgesi, Batısında Karapınar Mezarlığı ve Doğal Gaz Dağıtım Merkezi, Doğusunda Gülbeyaz Konutları ile TPAO Bölge Müdürlüğü ve Güneyinde ise boş araziler yer almaktadır.